Ние предлагаме:

✔ УНИКАЛНОСТ

Всички разработки са с уникално съдържание, изготвени само за Вас. Не ползваме готови материли и не толерираме плагиатството.

✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО

При изготвяне на задания (курсови работи, дипломни работи, есета, казуси, доклади, бизнес планове и т.н. ) Ние се придържаме към общоприетите или конкретизирани от клиента стандарти. Всички изготвени  разработки са с високи академични стандарти.

✔ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

www.goldenbarons.com се ангажира да гарантира защитата на личната информация на всеки свой клиент, партньор и посетител на уебсайта. Може да разчитате на пълна конфиденциалност преди, повреме и след изготвяне на желано задание. Данните, предоставени на www.goldenbarons.com, ще се използват само и единствено за вътрешна обработка и няма да бъдат предоставяни на трети лица за каквато и да е било дейност.

✔ ЕКСПРЕСНО ИЗГОТВЯНЕ

Екипът ни се състой от високо квалифицирани сътрудници, което позволява експресно да изготвим Вашите поръчки.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Използването на www.goldenbarons.com и неговите услуги означава, че Вие се съгласявате с Общите условия. Направената поръчка или плащане означава, че се съгласявате да спазвате настоящите Общи условия;

– Поръчки за изготвяне на разработки по зададена тема или инвестиционен проект се приемат по телефона, електронната поща и Viber/ WhatsApp. Също можете да използвате и секцията „КОНТАКТИ И ПОРЪЧКИ“ .
– Всяка разработка, проект се осъществява срещу определена цена.
– Свържете се с нас за да уточним цената на избраната от Вас услуга и начина на плащане (банков път, пощенски запис или по друг уговорен начин).
– Всички изготвени разработки се предават по електронната поща, на електронен носител или по друг уговорен начин.
– В процеса на разработване на заданието се извършват всички корекции и изисквания от клиента.
www.goldenbarons.com не предоставя авторските права в/у разработките, като гарантираме че, те няма да бъдат използвани повторно.

– Изготвените задания (магистърски тези, дипломни работи, анализи, доклади, курсови работи, проекти, реферати, казуси, есета, презентации, бизнес планове и т.н) се използват за лична некомерсиална цел.
www.goldenbarons.com не носи отговорност при използване на разработка от друго лице или по друг неуговорен начин.
– Непредоставянето на пълна информация от клиента, освобождава www.goldenbarons.com от всякаква отговорност за съдържание и качеството на разработката.
– Конкретните уговорки по всяка поръчка, имат характер на договор между страните.
– За неуредени случаи се прилагат разпоредбите на „ЗЗД в частта на договора за изработка“
– За повече информация използвайте „КОНТАКТИ И ПОРЪЧКИ“.

Съдържание на сайта

– Съдържанието и функционалността на този сайт се притежават изключително от www.goldenbarons.com.
– Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от www.goldenbarons.com.
– Всички данни, получени чрез сайта, се използват само и единствено за вътрешна обработка и не се предоставят на трети лица.
– Въпреки постоянната актуализация на сайта, информацията му може да бъде неточна или остаряла. Собствениците на този сайт и служителите на компанията не носят отговорност за изчерпателността на публикуваните в сайта материали.
www.goldenbarons.com си запазва правото да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ИЗБРАХТЕ!!!

Насърчаваме Ви да направите необвързващо запитване към нас във всяко удобно за Вас време. Това може да извършите чрез „КОНТАКТИ И ПОРЪЧКИ“ на някои от посочените имейли, телефон или Viber/ WhatsApp. Ще отговорим на Вашето запитване в рамките на 1 работен ден.

Scroll to Top
Call Now Button